Καλέστε μας

2521031346
6997230476
0 Προϊόντα
0

Συχνές ερωτήσεις


Πώς κάνω μια παραγγελία;

  1. Επιλέξτε τα προϊόντα και την ποσότητα που σας ενδιαφέρουν
  2. Προσθέστε τα στο καλάθι
  3. Πατήστε το κουμπί «Συμφωνώ με τους όρους».solo
  4. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας σαν επισκέπτης (χωρίς εγγραφή) ή Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό στο www.babysimo.gr (με email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook).
  5. Εισάγετε τα στοιχεία αποστολής και τιμολόγησης της παραγγελίας.
  6. Επιλέξτε τρόπο πληρωμής και Πατήστε «Επόμενο Βήμα»
  7. Ελέγξτε τη παραγγελία και πατήστε «Ολοκλήρωση παραγγελίας»

 Πώς υπολογίζω τα μεταφορικά;

Εάν παραγγείλετε προϊόντας αξίας τουλάχιστον 39€ δεν τα υπολογίζετε. Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους 39 ευρώ και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής είτε με κατάθεση σε τράπεζα είτε με αντικαταβολή είτε με πιστωτική κάρτα.
Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των τριάντα εννέα  39 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2.50€ ευρώ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα και 4€ με αντικαταβολή.
Εφόσον τα προϊόντα είναι βαριά επικοινωνούμε με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής. Εάν η περιοχή είναι δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη δεν χρεώνεται ο πελάτης μεταφορικά , επικοινωνούμε άμεσα με τον πελάτη για την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας ή συνέχιση της αποστολής στην περιοχή του.
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης. Τί να κάνω;

Στο πεδίο της σύνδεσης πατάω το link «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;». Κατόπιν ακολουθείτε τις οδηγίες στο αντίστοιχο μήνυμα.